top of page

OVER MIJ

‘Door zó’n smak kom je dichter tot elkaar,’ las ik laatst. Of het over vallen of over zoenen ging kon ik uit de kop niet opmaken.

Ik laat me graag inspireren door mijn omgeving en daarmee leef ik met veel plezier voortdurend in (ont)spanning. Die gaat tussen hoofd- en hartzaken. Daar waar je voorovervalt en daarna op je gat belandt, de troost vindt in de gein, waar je onrecht verteert, in stille bewondering afwacht en de liefde tóch een kans geeft. Het theater van ons leven.
Het is mijn antwoord op de vraag die mij dikwijls wordt gesteld: ‘Wat maak je eigenlijk?’

In 2001 rondde ik de lerarenopleiding tekenen af in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden in mijn atelier gaf ik les aan het Geert Groote College en verzorgde ik projectonderwijs Beeldende Vorming op verschillende basisscholen in Amsterdam. In 2002 volgde ik het derde jaar aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, met als specialisatie schilderen.

De liefde voor taal en schrijven is altijd hand in hand gegaan met mijn beeldende werk.
In 2005 ben ik begonnen met het geven van Nederlandse les aan anderstaligen (NT2). Tot op de dag van vandaag combineer ik dat met mijn schilder- en schrijfwerk. Ik werk voor mezelf en in opdracht.

Ben je geïnteresseerd in mijn werk, of wil je informatie over wat mijn BEELD of mijn WOORD voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom!

20200916_140422_045.jpg
bottom of page